HOVENIERS

DSCF1634

Nagtegaal, Hoveniers op Ameland

Tuin, park, groenstrook of perk opnieuw aanleggen? Renoveren? Tijd voor een vakkundige snoeibeurt? Periodiek onderhoud? Wat er ook moet gebeuren: als u de vakbekwame hoveniers van Nagtegaal erbij betrekt, legt u de beste basis voor een goed eindresultaat. Overal op Ameland komt u de vakmensen van Nagtegaal tegen. Nagtegaal kent het eiland, de duinen, het water en de grond en kan u adviseren over de juiste aanpak voor uw tuin of perceel.

DSC02096
Tuinontwerp

Een tuin die naadloos aansluit bij de natuurlijke omgeving? Onze kennis van de historie van Ameland, en van de natuur en de omstandigheden helpen bij het maken van een passend ontwerp en zal perfect aansluiten bij de omgeving in dorp of buitengebied. De hoveniers van Nagtegaal realiseren niet alleen tuinen die door ons bedrijf zijn ontworpen, maar werken ook uw eigen ontwerpen of die van uw tuinarchitect uit.

Aanleg en onderhoud

Nagtegaal Hoveniers beschikt over een team van vakbekwame hoveniers die de aanleg voor u tot in de puntjes kunnen verzorgen. Borders, gazonnen, bestratingen, bomen en planten, duinaanleg, rolzoden, potgrond, bemesting en graszaad, verlichting, afscheidingen en beregeningsinstallaties, we verzorgen het allemaal voor u.

Duinaanleg

Heeft u een tuin in of bij de duinen? Denk dan eens aan een 'kunstduin' als element in uw tuin. Zo'n kunstduin 'voegt' zich naadloos in het Amelander landschap en zorgt voor een natuurlijke windkering voor uw beplanting en een perfecte bescherming tegen inkijk. Binnen een jaar lijkt het of het nooit anders is geweest.

Grondwater bron

Nagtegaal kan u adviseren en voorzien van alle benodigde installaties, zodat uw tuin er fris en groen bij ligt, ook na eventuele afwezigheid!

Planten bestellen

Nagtegaal komt wekelijks aan de wal bij een aantal geselecteerde kwekers en leveranciers van planten, bomen, struiken en gazonnen. Wilt u planten bestellen voor uw tuin op het eiland? Dat kan: meld ons wat u wilt en we zorgen ervoor dat u het bij ons in Ballum kunt afhalen. Of we leveren het af waar u het wilt hebben.

Verhuur

Nagtegaal beschikt over een up-to-date machinepark voor het uitvoeren van allerlei grond-, loon- en cultuurtechnische werkzaamheden. Deze apparatuur is voor bedrijven en particulieren ook te huur.

Heeft u specifieke wensen voor uw tuin, park of plantsoen?

Vragen over producten of diensten die de hoveniers van Nagtegaal kunnen leveren?

Neem gerust contact op of kom langs: ons bedrijf aan de Ballumerbocht is in principe van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur geopend.

Vooraf even bellen is handig: dan houden we rekening met uw komst.
U kunt bij ons ook op zaterdag of zondag terecht, dit echter wel op afspraak.
Natuurlijk zijn we zeven dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.