INFRA

Voor agrariër, bedrijf, overheid en particulier, Nagtegaal infra voert werkzaamheden uit voor boeren, overheids- organisaties, particulieren, bedrijven en instellingen die over grotere grondoppervlakken op het eiland beschikken. Als aannemersbedrijf is Nagtegaal daarnaast inzetbaar bij uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van civiele techniek. Nagtegaal beschikt hiervoor over een uitgebreid machinepark en vooral: over een team van gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers. Daarmee klaren we elke klus!

Opslag en overslag materiaal

Op ons ruime terrein hebben wij plaats voor materiaal dat u (tijdelijk) kwijt moet, zoals grond, zand, grind, stenen, bouwmateriaal, tuinmateriaal e.d. Maar ook voor overslag van materiaal om op enig moment verder te (laten) transporteren. Uiteraard kunnen wij dit materiaal voor u af- en aanvoeren of eventueel verder transporteren.

Agrarisch werk

Voor grote en kleine boeren en grondbezitters op Ameland verzorgen wij onder andere: - graslandverbetering - doorzaaien grasland - bemesting - greppels frezen - voederwinning voor veehouderijbedrijven en hobbyboeren - land egaliseren m.b.v. laserapparatuur - hekkelen en onderhouden van sloten

Razendsnel uitzetten met GPS

Uitzetten van grondwerk, N.A.P. hoogten uitzetten, uitzetten kadastrale grenzen - Inmeten revisiewerk - Lengte- en dwarsprofielen en Digitaal - Terrein Model (DTM) - Depotmetingen - Uitzetten/inmeten van o.a. wegprofielen, cunetten, zandbanen, riolering, kabels en leidingen - Volumeberekeningen - Maken van hoogtekaarten voor bijvoorbeeld graslandverbetering

Civieltechnische metingen op Ameland

Grondwerk zoals: ontgraven van bouwputten, funderingen, sloten en cunetten, plaggen van natuurterreinen, ingraven van kabels en leidingen en diverse baggerwerkzaamheden

Bronbemaling door Nagtegaal op Ameland

We beschikken over een assortiment (super geluidsgedempte) diesel- en elektrische pompen. Inzetbaar bij onder andere woning- en wegenbouw en kabel- en leidingaanleg op elke plek op (en onder) Ameland. We kunnen tot een diepte van 7 meter onder het maaiveld bemaling uitvoeren.

Verhuur

Nagtegaal beschikt over een up-to-date machinepark voor het uitvoeren van allerlei grond-, loon- en cultuurtechnische werkzaamheden. Deze apparatuur is voor bedrijven en particulieren ook te huur.

Verhuur rijplaten

Nagtegaal verhuurt stalen rijplaten, draglineschotten en meer evenals bouwhekken, betonplaten en baakschilden. Wij kunnen het materieel ter plekke bezorgen voor eigen verwerking, maar kunt u eventueel ook door ons laten plaatsen.

Heeft u een project waarbij u Nagtegaal loon & aannemersbedrijf wilt inschakelen?

Vragen over producten of diensten die we kunnen leveren? Neem gerust contact op of kom langs: ons bedrijf aan de Ballumerbocht is in principe van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur geopend.

Vooraf even bellen is handig: dan houden we rekening met uw komst.
U kunt bij ons ook op zaterdag of zondag terecht, dit echter wel op afspraak.
Natuurlijk zijn we zeven dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.